2014. szeptember 30., kedd

Képek

Kedves Szülők és Gyerekek!
2014.ősz albumunkba új képek kerültek!

Jó nézelődést kívánunk!

2014. szeptember 23., kedd

FIGYELEM!!!!



Tisztelt Szülők!

Építési munkálatok miatt (rendkívüli zárva tartás keretében) 2014.10.03.-án az óvoda zárva tart! Kérem, ezen a napon mindenki oldja meg a gyermeke felügyeletét!
Kérem amennyiben ezzel bárkinek problémája, kérdése van, keresse meg az óvodavezetőt!

Tisztelettel: Élőné Kontha Eszter

2014. szeptember 8., hétfő

Köszönjük

Ez úton köszönjük a Perkedi Német Önkormányzatnak, hogy óvodánkat 40 000 forinttal támogatta. Az összegből a gyerekek részére ceruzákat, papír árut, akváriumot vásároltuk. 
Köszönjük még Gangel Benjáminnak, Fákóné Kaszás Szilviának, Wéber Petrának és Katreiner Margitnak, hogy idén is segítettek a zsákok és párnák megvarrásában, így  a szeptemberben érkező gyerekek is megkaphatták ovis zsákjaikat illetve kényelmesebb környezetben tölthetik mindennapjaikat.

2014. szeptember 4., csütörtök

Szeptemberi - októberi programok



Értesítjük a Tisztelt Szülőket a  következő hónapok fontos eseményeiről, kérem mindenki alaposan nézze át értesítőnket! Köszönettel: Élőné Kontha Eszter
Szeptemberi - októberi programok
·          Ebédbefizetés szeptember 10., 11. (szerda, csütörtök)
·          Perekedi falunap (szept. 13.) – óvodásaink műsorral készülnek
·          Szülői értekezlet – szeptember 24. 17 óra.
·          Szüreti mulatság Romonyán szeptember 27-én 10-12 óráig játszóház a kultúrházban, az óvónénik szervezésével. Utána szüreti felvonulás.
·          Ebédbefizetés október hónapra – október 8.-9.
·          Október 18.szombat munkanap - összevont csoporttal fogunk működni, azokat a gyermekeket tudjuk fogadni, akiknek szülei a jelzett időpontig(október 10-ig) megrendelték az ebédet erre a napra
·          Október 23. Munkaszüneti nap, október 24. pihenőnap – Ezeken a napokon az óvoda zárva tart!
·          Október 27.-31-ig Őszi szünet - összevont csoporttal fogunk működni, azokat a gyermekeket tudjuk fogadni, akiknek szülei a jelzett időpontig(október 20-ig) megrendelték az ebédet ezekre a napokra!

Ebédbefizetés


Értesítem a kedves Szülőket, hogy a szeptemberi ebéd befizetés szeptember 10.-én szerdán és 11.-én csütörtökön lesz nyitvatartási időben. Más napokon nem áll módunkban az ebédbefizetést rendezni, így kérem, mindenki tartsa be a kijelölt időpontot!

Szeptemberi napok száma: 22 nap
Teljes térítés díja 360 Ft/nap
50%-os térítés 180 Ft/ nap (3 vagy több gyermekes családok, illetve tartósan beteg gyermek esetén a kedvezmény igénybe vételéhez a családi pótlék kifizető helyről szóló igazolás szükséges! Az 50%-os kedvezményt csak friss igazolás bemutatása ellenében áll módunk számolni,  vonatkozik ez a már ide járó gyermekekre is – a tanév kezdése miatt szükséges az új igazolás leadása !)

Ingyenes étkezés: térítés mentesen azok a gyermekek étkezhetnek, akiknek a területileg illetékes jegyzői hivatal kiállította a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosító igazolást, melynek maximális érvényességi ideje 1év. Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy a lejárati idő előtt kérvényezzék az új igazolás megindítását, beleszámolva a hivatali ügyintézés idejét is mivel a lejárt időpont után nem áll módunkban további kedvezményt biztosítani a gyermek számára. A szülőnek kötelessége figyelemmel kísérni ezen igazolás érvényességi idejét !
Azon a napon amikor a gyermek hiányzik az óvodai ellátásból, a Szülő köteles azt legkésőbb 8.00 óráig jelezni az óvoda számára. Étkezés lemondása csak a következő naptól lehetséges. Azoknak a szülőknek is akiknek a gyermeke ingyenesen étkezik szintúgy kötelessége bejelenteni gyermekének hiányzását, mert az Ő esetükben a napi térítési díjat az intézmény rendezi!
 
Köszönettel: Élőné Kontha Eszter